laupäev, 3. jaanuar 2015

Väike amps lõhega

Snäkki tervislikkus tuleb sellest, et kasutasin toorjuustu ja vutimune. Vutimunade tervislikkus tuleb sellest, et nad sisaldavad oomega3 - rasvhappeid ja lugeda saad siit. Toorjuust on tervislik, sest sisaldab valke, kaltsiumi ja süsivesikuid ja lugeda saad siit.





Koostis:
250 g ciabatta saia
200 g viilutatud külmsuitsulõhet
200 g toorjuustu
10 cm porrut
1 tl sinepit
till (nii palju kui ise soovid)
10 tk vutimune
sool ja pipart

 Keeda 5 minutit vutimune ja samal ajal tee kate. Katet teed nii, et segad toorjuustu kreemjaks ja lõikad porru ja tilli. Segad omavahel porru, tilli, toorjuustu, soola, pipra ja sinepi, see ongi kate.
  Lõika sai viiludeks ja lõhe 2-4 cm tükkideks. Kui munad on valmis lõika munad sektoriteks
 Serveeringu teed nii, et kõigepealt sai, kate, lõhe, vutimunad ja kaunistuseks till.
Snäkk tuli vaga maitsev. Seda on kerge valmistada ja sellega saaks igaüks hakkama.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar