laupäev, 3. jaanuar 2015

Kana - riisinuudli wok

Toidu tervislikus väljendub selles, et toidus on köögivilju ja riisinuudleid. Riisinuudlid on tervislikud, sest valmistatakse valge riisi jahust ja nad on gluteenivabad, ei sisalda kolesterooli ja on madala rasvasisaldusega ja lugeda saad siit ja saad lugeda ka teiste nuudlite kohta.
 Inspiratsiooni siit.




Koostis:
500-600 g kanafileed
200 g riisinuudleid
Hiinakapsast (keskmise suurusega, sellest pool)
Keskmine porgand
1 paprika
3 küünt  küüslauku
3 spl magusat tšillikastet
3 spl sojakastet
Sool, sidrunipipart, liha üldmaitseainet, oliiviõli

 Keeda riisinuudlid, pese, nõruta.
 Tükelda kõik koostisosad. Pruunista kanafilee kuldseks ja maitsesta sidrunipipra ja liha üldmaitseainega. Lisa sibul, küüslauk, porgand . hauta segades mõned minutid. Lisa  paprika ja magus tšilli ning sojakaste. Viimasena lisa hiinakapsas. Hauta segades, kuni hiinakapsas vajub kokku, kuid  jääb krõmpsuks. Sega hulka riisinuudlid (võid kääridega väiksemaks lõigata, lihtsam segada ja pärast süüa).
 Serveeri kohe värske puuviljaga. Väga hästi sobib mandariin või apelsin.
 Toit tuli väga maitsev ja hea lihtne valmistada.
Head katsetamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar